KVKK Aydınlatma Metni

KVKK AYDINLATMA METNİ

Firmamızın kişisel veriler politikasına kaynaklık eden mevzuat 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Siz değerli tüketicilerimizin bu kanun kapsamındaki haklarıyla ilgili aşağıda kısa bir bilgilendirme yapılmış daha sonrasında firmamızın kişisel veri politikası açıklanmıştır.

Herkes, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde sorun ve şikâyetlerinizi çözümlemek ve gerektiğinde buna ilişkin olarak sizinle iletişime geçebilmek amacıyla kimlik ve iletişim bilgilerinizi,

Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek, yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşları ile bilgi güvenliği başta olmak üzere diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla kimlik, iletişim, fatura, alışveriş bilgilerinizi,

Sözleşmeden doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması amacıyla kimlik, iletişim, fatura, alışveriş bilgilerinizi işliyoruz.

Hangi Kişisel Verilerinizi İşliyoruz?

Sitemizden Alışveriş Yapmanız Halinde (Üyelik olmasa dahi) ;

Kimlik bilgileriniz (ad soyad)

İletişim bilgileriniz (adres, telefon numarası, e-posta adresi)

Faturada belirtmeniz durumunda TC kimlik numarası, vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri)

Alışveriş Bilgisi (alışveriş tarihi, zamanı,  miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli vs.)

Alışverişinizi kredi kartı ile yapmanız halinde Kredi kartı bilgileriniz (Firmamız tarafından kaydedilmeksizin ilgili ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır)

Site Üyesi Olmanız Halinde;

Kimlik bilgileriniz (ad soyad, doğum tarihi)

İletişim bilgileriniz (adres, e-posta adresi, telefon numarası)

Cinsiyet bilginiz

Sitemizin kullanımlarınıza ilişkin detaylar (Sitedeki davranışlarınız, işlemleriniz, tercihleriniz, ziyaret edilen ürünler vs.)

Alışveriş Bilgisi (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli vs.)

Kişiselleştirilmiş/Ticari İletişim izni Vermeniz Halinde

Genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyaların, avantajların, promosyonların, reklamların, bilgilendirmelerin, pazarlama faaliyetlerinin oluşturulabilmesi/yapılabilmesi, size yönelik her türlü ticari iletişim faaliyetlerinde bulunulabilmesi amacıyla kimlik, iletişim, alışveriş ve pazarlamaya esas bilgilerinizi işliyoruz.

Kişiselleştirilmiş/Ticari iletişime ilişkin açık rıza/ticari iletişim izni beyanı

İstediğim her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, göndereceğiniz elektronik iletilerde belirtilen işlemi (red) yaparak ilgili ticari elektronik iletişimi durdurabileceğim, açık rızama dayanarak kişisel veri işlenen hallerde ise açık rızamı her zaman geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme süreçlerini durdurabileceğim hususlarında da bilgilendirildim/biliyorum.

Kişiselleştirilmiş/ticari iletişime ilişkin olarak kişisel verilerimin yukarıdaki aydınlatma metninde açıklandığı şekilde işlenmesine, kişisel verilerimin EMLAKSİTEM’ in bağlı olduğu grup şirketler bünyesindeki diğer grup şirketler tarafından verdiğim iletişim bilgilerim ile ileride güncellemem halinde güncel iletişim bilgilerim üzerinden SMS/ kısa mesaj, MMS, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, , e-posta / mail, mobil app ve web üzerinden push,bluetooth, beacon,her türlü özel-genel ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile ticari elektronik ileti gönderilmesine izin ve onay veriyorum.

Adres: Akdeniz Mah. Cumhuriyet Bulv.No:45 K:7 Pamuk Plaza Konak-İzmir

E-Posta: info@emlaksitem.com

Telefon: 0(850) 888 84 85