Akdeniz'in Mavisinin Her Tonu ile Antalya'da Muhteşem Bir Yaşam Başlıyor, Deniz Dağ Şehir Manzaralı

40.491.385 TL


İlan Bilgileri :

  • İlan No: 33352741
  • İlan Tarihi: 02 Temmuz 24
  • İlan Türü : Satılık Residence
  • Metre Karesi (Net): 75m2
  • Oda Sayısı: 2+1
  • Kısıtlama: Yok
  • Krediye Uygun: Hayır
  • Bina Yaşı: 0
  • Kullanım Durumu: Boş
  • Isıtma: Yerden Isıtma
  • Takaslı: Hayır
  • Kat Sayısı: 7
  • Bulunduğu Kat: 1
Detayları küçült

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi

İlan sahibinin "Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi" bilgileri sisteme girilmemiştir.

İlan Açıklaması :

Türkiye'de Akdeniz kıyısında denizin, güneşin, mutluluğun ve huzurun şehri Antalya’da, Buy Home Antalya firması portföyündeki benzersiz projeleri ile cazibesini artırmaya devam ediyor.

Dairelerimiz Antalya'nın en çok tercih edilen ilçelerinden biri olan Konyaaltı'nda yer almaktadır.

Konyaaltı ilçesi Akdeniz ile Toros dağlarının kavuştuğu bölge olarak yerleşim ve yatırım için insanlar tarafından yoğunlukla tercih edilmektedir. Akdeniz’in en uzun sahiline sahip olan bölgede bulunan plaj, marketler, oteller, Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi, Avrupa’nın en büyük akvaryumu, açık hava konser alanı, beach park, müze, tenis klubü, Aqua Park, üniversite, teleferik istasyonu, lunapark, liman, kayak merkezi, seyir terası, restoranlar, kamu kurumları, okullar ve kolay ulaşım seçenekleri bölgenin değerini her geçen gün artırmaktadır.

Sizleri bu güzel bölgede mavinin her tonu ile iç içe, elit ve huzurlu bir yaşama davet ediyoruz.

Deniz manzaralı sahile sıfır pozisyondaki lüks dairelerimiz plaja, kadınlar plajına, marinaya, teleferik istasyonuna ve ilçenin seyir terasına, marketlere, toplu taşıma duraklarına, mağazalara ve günlük olanaklara yürüme mesafesindedir. Sitemiz, denize ve plaja sadece 10 m, En yakın alışveriş merkezine 1,5 km, en yakın hastaneye 1,5 km, Kaleiçi ve marinaya 5 km, kayak merkezine 28 km, nehre 3 km, müzeye 3 km, lunaparka 2 km, şehrin futbol ve basketbol stadyumlarına 2,5 km, şehrin tenis kulübüne 2,5 km, Akvaryum ve Aqua Park’a 1,5 km ve Antalya Havalimanı’na 14 km mesafededir.

1.700 m² arsa alanı üzerine kurulu lüks proje tek blok ve 26 daireden oluşmaktadır. Binamızda kapalı otopark, denize direk erişim, merkezi uydu sistemi, fiber optik internet, asansör, jeneratör, güvenlik, güvenlik kamera sistemi, elektrikli araçlar için şarj istasyonu, gibi özelliklere sahiptir.

Binamız 2 ve 3 yatak odalı ara kat ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. Dairelerimizde ebeveyn banyosu, giyinme odası, her odada klima, akıllı ev sistemi, mutfak ankastre seti, mutfak ve banyo dolapları, kombi, yerden ısıtma, elektrikli kumandalı panjur, her odada klima, çelik kapı, cam duş kabini, vestiyer, gömme spot ve led aydınlatma, görüntülü diyafon ve çelik kapı gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca her dairenin yeraltı katından özel deposu ve 1 araçlık park yeri bulunmaktadır. Kullanılan markaların bir kısmı şunlardır; Vitra , Grohe, Franke, Mitsubishi, Rehau, Blum, Brass.

Unutulmaz tatil deneyimleri, eşsiz doğa manzaraları ve şehre yakın konumuyla Konyaaltı ilçesindeki bu lüks dairelerimiz hayalinizdeki yaşamı sunuyor.



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

İlan Özellikleri :

İç Özellikler

  • Ebeveyn Banyosu

İlanın Konumu :

Klavyendeki shift tuşu basılıyken mouse topunu ileri geri ittirerek ya da haritanın sağ aşağısındaki + - butonlarını kullanarak yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz..

Güvenlik Hatırlatmaları

Gayrimenkulu alırken veya kiralarken dikkat etmeniz gereken konular için tıklayın detaylı bilgi

Konut Kredisi