Antalya Kepez'de Şehrin Balkonunda, Çam Ormanlarının Ortasında Hotel Konseptli Satılık Lüks Daireler

2.625.850 TL


İlan Bilgileri :

  • İlan No: 99759833
  • İlan Tarihi: 21 Eylül 24
  • İlan Türü : Satılık Daire
  • Metre Karesi (Net): 49m2
  • Oda Sayısı: 1+1
  • Kısıtlama: Yok
  • Krediye Uygun: Hayır
  • Bina Yaşı: 0
  • Kullanım Durumu: Boş
  • Isıtma: Doğalgaz (Kombi)
  • Takaslı: Hayır
  • Banyo Sayısı: 1
  • Kat Sayısı: 3
  • Bulunduğu Kat: 1
Detayları küçült

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi

İlan sahibinin "Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi" bilgileri sisteme girilmemiştir.

İlan Açıklaması :

Türkiye'de tarihin, denizin, güneşin, huzurun ve mutluluğun şehri Antalya’da Buy Home Antalya firması yeni projeleri ile cazibesini bir kat daha artırıyor.

Kurulduğu günden bugüne, Antalya'nın konfor tercihlerinde ayrıcalıklı bir yer edinen Buy Home Antalya, heyecan uyandıracak yeni projeler ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

Sonsuz maviliklerin cenneti, farklı medeniyetlerin ortak adresi, doğal endemik bitki örtüsü ile doğasına aşık bırakan Antalya’nın, hava koşullarının güzelliği ile bilinen yeni gözde yerleşim bölgesi Kepez’de geleceğin yaşam normlarıyla donatılan yaz-kış sürdürülebilecek yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.

Modern dairelerimiz, büyük hastanelere, tramvay hatlarına, alışveriş merkezlerine, havalimanına, hayvanat bahçesine, olimpik yüzme havuzlarına, alışveriş merkezlerine, kent ormanına ve mesire alanlarına ev sahipliği yapan bu sebeple değeri her geçen gün artan, Antalya’nın en çok yatırım yapılan bölgesi olan Kepez’de yer almaktadır. 

Sitemiz ormanla çevrilidir. Marketlere, mağazalara, eczanelere, ATM makinalarına, otobüs duraklarına 1 km gibi yürüme mesafesindedir. Konyaaltı plajına 9 km, her iki tramvay durağına 4 km, Antalya’nın en büyük hastanesine sadece 2 km, en yakın alışveriş Merkezi'ne 7 km, Düden şelalesine 5 km, şehirlerarası otobüs terminaline 6 km, tarihi Kaleiçi bölgesi ve marinaya 10 km, Antalya Uluslararası Havalimanı'na ise 13 km uzaklıkta yer almaktadır.

1 ve 2 yatak odalı dairelerden oluşan projemiz, Antalya'nın hızla gelişen merkez ilçelerinden Kepez’de, Mazı dağında orman, orman manzaralı bir konumda yer almaktadır. Bölge hızla gelişen kapsamlı ve modern konut projeleri, elit komşuları, zengin günlük olanakları ve yeni ulaşım ağı ile Antalya'nın en gözde yaşam merkezlerinden birine dönüşmüştür.

Orman manzaralı sitemiz 27.000 m² arazi üzerine inşa edilmiş olup, 10 blokta toplam 300 adet 1 ve 2 yatak odalı dairelerden oluşmaktadır.

Sitemiz yüzme havuzları, açık ve kapalı otopark, güvenlik ve güvenlik kameraları, asansör, jeneratör, sauna, kamelyalar, yürüyüş yolları, ateş çukuru, barbekü alanı, spor salonu, elektrikli araç şarj istasyonu, çocuk oyun alanı gibi ortak sosyal olanaklar sunmaktadır. Ayrıca her daireye ait hobi bahçeleri bulunmaktadır.

Kaliteli işçiliğin yanı sıra tanınmış ve güvenilir markaların ve yapı malzemelerinin kullanıldığı projemiz, ferah ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

1 ve 2 yatak odalı dairelerimizde; açık plan mutfak, yerden ısıtma sistemi, klima altyapısı, ankastre mutfak seti, banyo ve mutfak dolapları, çelik kapı, fiber internet, gömme dolap, görüntülü diyafon, duşakabinler ve uydu TV sistemi ile donatılmıştır.

 



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

İlanın Konumu :

Klavyendeki shift tuşu basılıyken mouse topunu ileri geri ittirerek ya da haritanın sağ aşağısındaki + - butonlarını kullanarak yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz..

Güvenlik Hatırlatmaları

Gayrimenkulu alırken veya kiralarken dikkat etmeniz gereken konular için tıklayın detaylı bilgi

Konut Kredisi

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Kepez’de Lüks Yaşam: Buy Home Antalya’nın Modern Daireleri

Antalya / Kepez
Satılık 1+1Daire
2.400.958 TL İlan Tarihi : 26 Mart 2024

AYNISINDAN BİR TANE DAHA YOK!

Antalya / Kepez
Satılık 3+1Daire
2.750.000 TL İlan Tarihi : 22 Mart 2024

Antalya Kepez'de Uygun Fiyatlı Yepyeni Satılık 1+1 Daireler

Antalya / Kepez
Satılık 1+1Daire
2.003.914 TL İlan Tarihi : 16 Mayıs 2024

Antalya Kepez'de Tramvay Durağına 1 Adım Mesafede Yüzme Havuzlu Sitede Satılık Lüks Daireler

Antalya / Kepez
Satılık 1+1Daire
2.230.772 TL İlan Tarihi : 17 Mayıs 2024

Antalya Kepez de Peşin Fiyatına Faizsiz Taksitle Harika Yaşam ve Yatırım için Satılık Daireler

Antalya / Kepez
Satılık 1+1Daire
2.950.000 TL İlan Tarihi : 26 Haziran 2024

VARSAĞIN GÜZELİ SATIŞTA OTEL KONSEPTİNDE REZİDANSIM

Antalya / Kepez
Satılık 1+1Daire
3.050.000 TL İlan Tarihi : 21 Eylül 2024