Tatil Konseptli, Kısa Dönem Kiralamaya Uygun, Villa Konforunda Satılık Modern Lüks Daireler

4.212.572 TL


İlan Bilgileri :

  • İlan No: 24895050
  • İlan Tarihi: 23 Temmuz 24
  • İlan Türü : Satılık Daire
  • Metre Karesi (Net): 70m2
  • Oda Sayısı: 1+1
  • Kısıtlama: Yok
  • Krediye Uygun: Hayır
  • Bina Yaşı: 0
  • Kullanım Durumu: Boş
  • Isıtma: Klima
  • Takaslı: Hayır
  • Banyo Sayısı: 1
  • Kat Sayısı: 2
  • Bulunduğu Kat: 1
Detayları küçült

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi

İlan sahibinin "Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi" bilgileri sisteme girilmemiştir.

İlan Açıklaması :

Türkiye'de tarihin, denizin, doğanın, güneşin, mutluluğun ve huzurun şehri Antalya’da Buy Home Antalya firması yeni projeleri ile cazibesini bir kat daha artırıyor.

Kurulduğu günden bugüne, Antalya'nın konfor tercihlerinde ayrıcalıklı bir yer edinen Buy Home Antalya, heyecan uyandıracak yeni projeler ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor. 

Sonsuz maviliklerin cenneti, farklı medeniyetlerin ortak adresi, doğal endemik bitki örtüsü ile doğasına aşık bırakan Antalya’nın, hava koşullarının güzelliği ile bilinen yeni gözde yerleşim bölgesi Döşemealtı’nda geleceğin yaşam normlarıyla donatılan yaz-kış sürdürülebilecek yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.

Modern dairelerimiz, yeni hastanelere ve tramvay hatlarına, sivil havacılık uçuş okuluna, paraşüt atlama merkezlerine, tarihi taş devri Karain mağarasına ve müzesine, antik yunan kentlerine, kanyonlara, Selçuklu ve Osmanlı döneminden kervansaraylara, berrak su kaynaklarına, şehirlerarası tren garına, yeni şehirlerarası otobüs terminaline, Avrupa’nın en büyük hipodromuna, keyifli mesire alanlarına ve üniversitelere ev sahipliği yapan, bu sebeplerle de değeri her geçen gün artan, yaşamak isteyenlerin ve yatırımcıların gözdesi haline gelmiş olan, deprem riskinin en az olduğu bölge Döşemealtı'nda bulunmaktadır.

Bölge, yeşil doğası, güzel havası, elit komşuları ve sakin çevresi ile güzel bir yaşam vadetmektedir.

Villa konforunda dairelerimizin bulunduğu sitemiz sosyal olanaklar ile çevrilidir. Marketlere, hastaneye, mağazalara, üniversiteye ve okullara yürüme mesafesinde olup, sivil havacılık okuluna, taş devri müzesine, yapılacak olan şehirler arası tren ve otobüs terminallerine, hipodroma, hayvanat bahçesine ve seyir terasına da 5 dakika sürüş mesafesindedir.

Ayrıca sitemiz denize 17 km, Antalya şehir merkezi olarak kabul edilen tarihi Kaleiçi bölgesi ve marinaya 16 km, en yakın Avm’ye 6 km, en yakın hastaneye 2 km, üniversiteye 2 km, yapılacak olan tramvay durağına 500 m, otobüs durağına 500 m, ve Antalya Havalimanı’na 18 km mesafededir.

39.000 m² gibi devasa bir arsa alanına sahip olan sitemiz, 12 blok ve 460 daireden oluşmaktadır. Sitemizin özellikleri arasında 2 adet büyük yüzme havuzu, 2 adet çocuk yüzme havuzu, Aqua Park, kapalı ve açık otopark, kamelyalar, çocuk oyun alanları, tenis, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, mini golf sahaları, açık ve kapalı fitness alanları, koşu yolları, sauna, hamam, buhar odası, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası sistemi bulunmaktadır.

1 ve 2 yatak odalı daire seçeneklerimiz, 1. sınıf malzemelerle inşa edilmiştir. Dairelerimizde mutfak ankastre seti, her odada klima, fiber internet, duş kabini, vestiyer, gömme spot ve led aydınlatma, görüntülü diyafon ve çelik kapı, lake iç kapılar, mutfak ve banyo dolapları, özel tasarım tavan ve aydınlatma, merkezi uydu sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.

Modern dairelerimiz kısa dönem kiralamaya yasal olarak uygun olup, harika bir yaşam ve yatırım fırsatı sunmaktadır. Dilediğiniz zaman kendiniz kalabilir, dilediğiniz zamanda da kiraya verebilirsiniz. Bu fırsatı yakalayın!



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

İlan Özellikleri :

İç Özellikler

  • Panjur

Dış Özellikler

  • Asansör

  • Güvenlik

  • Kapıcı

İlanın Konumu :

Klavyendeki shift tuşu basılıyken mouse topunu ileri geri ittirerek ya da haritanın sağ aşağısındaki + - butonlarını kullanarak yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz..

Güvenlik Hatırlatmaları

Gayrimenkulu alırken veya kiralarken dikkat etmeniz gereken konular için tıklayın detaylı bilgi

Konut Kredisi

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Dağ Manzaralı, Temiz Havalı, Aile Formatlı Antalya'nın Elit Lokasyonunda Satılık Daireler

Antalya / Döşemealtı
Satılık 2+1Daire
5.201.904 TL İlan Tarihi : 17 Nisan 2024

Antalya'nın Doğasında Lüks Yaşam: Döşemealtı'ndaki Satılık 2 ve 3 Yatak Odalı Daireler!

Antalya / Döşemealtı
Satılık 2+1Daire
4.527.045 TL İlan Tarihi : 16 Şubat 2024

Döşemealtı'nda Hastaneye, Üniversiteye, Mağazalara Yürüme Mesafesinde Satılık 2+1 Daireler

Antalya / Döşemealtı
Satılık 2+1Daire
4.136.669 TL İlan Tarihi : 01 Temmuz 2024

Antalya'nın Konforlu Yaşamına Ayrıcalıklı Kapı Aralayın - Buy Home Antalya Emlak

Antalya / Döşemealtı
Satılık 2+1Daire
3.926.629 TL İlan Tarihi : 21 Eylül 2023