Antalya'nın İncisi Belek'te Özel Marinası ile Nehre Cephe Konumunda Lüks Sitede Satılık Eşyalı Daire

9.359.976 TL


İlan Bilgileri :

  • İlan No: 40599580
  • İlan Tarihi: 10 Eylül 24
  • İlan Türü : Satılık Daire
  • Metre Karesi (Net): 70m2
  • Oda Sayısı: 2+1
  • Kısıtlama: Yok
  • Krediye Uygun: Hayır
  • Bina Yaşı: 11-15
  • Kullanım Durumu: Boş
  • Isıtma: Klima
  • Takaslı: Hayır
  • Banyo Sayısı: 2
  • Kat Sayısı: 5
  • Bulunduğu Kat: 1
Detayları küçült

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi

İlan sahibinin "Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi" bilgileri sisteme girilmemiştir.

İlan Açıklaması :

Türkiye’de Akdeniz kıyısında, tarihin, denizin, güneşin ve mutluluğun şehri Antalya’da, Buy Home Antalya firması yeni projeleri ile cazibesini bir kat daha artırıyor.

Kurulduğu günden bugüne, Antalya'nın konfor tercihlerinde ayrıcalıklı bir yer edinen Buy Home Antalya, heyecan uyandıracak yeni projeler ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

Antalya’nın golf ve turizm merkezi Belek’te geleceğin yaşam normlarıyla donatılan yaz-kış sürdürülebilecek yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.

Modern ve Eşyalı dairemiz Antalya'nın en prestijli ve elit turizm ve yaşam bölgelerinden biri olan, sonsuz maviliklerin cenneti, farklı medeniyetlerin ortak adresi, tarihi zenginliği, doğal endemik bitki örtüsü ile doğasına aşık bırakan Antalya’nın, tüm imkanların bir arada oluşu ve temiz havası ile bilinen The Land of Legends tema eğlence parkı, 5 yıldızlı oteller, halk plajları, Golf sahaları, havalimanına yakınlığı, nehirleri ile ünlü gözde yerleşim bölgesi Belek’tedir.

Prestijli Belek bölgesinde yer alan sitemiz, özel plajı, doğayla iç içe, nehre sıfır konumu ve özel marinası ile dikkat çekiyor. 

Nehir üzerinden denize ulaşabilmenin keyfi ve konforuyla tanışın!

11.000 m² arazi üzerine kurulu sitemizde 10 blokta toplam 36 daire bulunmaktadır. Sitemizde her yaşam tarzına uygun aktiviteler mevcuttur. Kapalı ve açık havuz, havuz barı, spor salonu, özel marina, çocuk kulübü gibi olanaklarla dolu olan sitemizde, ayrıca 7/24 güvenlik, fitness salonu, hamam, sauna gibi spa imkanları da bulunmaktadır.

Modern ve Eşyalı 2 yatak odalı dairemiz; denize sadece 1,5 km, tüm mağazaların, marketlerin, kafeterya ve restoranların, ATM’lerin, eczanelerin, kamu kurumlarının, hastanelerin bulunduğu Belek merkeze sadece 3 km, the Land of Legends Tema eğlence parkına 2 km, golf sahalarına 100 m, Antalya havalimanına 15 km, şelaleye 18 km, Antalya şehir merkezi olarak kabul edilen tarihi Kale içi bölgesi ve Marinaya 24 km mesafededir.

Doğanın huzur verici atmosferiyle buluştuğunuz bu eşsiz mülk, size hiç bitmeyen bir tatil fırsatı sunuyor.

2 yatak odalı eşyalı dairemizde; yatak odaları, salon, açık plan mutfak, giyinme odası, ebeveyn banyosu, genel banyo, balkonlar bulunmaktadır. Zemin katta bulunan dairelerin kendine ait özel bahçesi bulunmaktadır.



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

İlanın Konumu :

Klavyendeki shift tuşu basılıyken mouse topunu ileri geri ittirerek ya da haritanın sağ aşağısındaki + - butonlarını kullanarak yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz..

Güvenlik Hatırlatmaları

Gayrimenkulu alırken veya kiralarken dikkat etmeniz gereken konular için tıklayın detaylı bilgi

Konut Kredisi

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Belek'te Lüks Daireler: Türk Vatandaşlığına Geçiş Fırsatıyla Unutulmaz Bir Yaşam

Antalya / Serik
Satılık 1+1Daire
9.326.942 TL İlan Tarihi : 13 Haziran 2023

Antalya Tatil Evleri Bölgesi Belek'te Harika Yatırım Fırsatı

Antalya / Serik
Satılık 1+1Daire
8.547.787 TL İlan Tarihi : 25 Kasım 2022