Havalimanı ile Lara Plajlarının Tam Ortasında Kısa Dönem Kiralamaya Uygun Satılık Lüks Daireler

5.722.133 TL


İlan Bilgileri :

  • İlan No: 103282877
  • İlan Tarihi: 10 Temmuz 24
  • İlan Türü : Satılık Residence
  • Metre Karesi (Net): 45m2
  • Oda Sayısı: 1+1
  • Kısıtlama: Yok
  • Krediye Uygun: Hayır
  • Bina Yaşı: 0
  • Kullanım Durumu: Boş
  • Isıtma: Yerden Isıtma
  • Takaslı: Hayır
  • Kat Sayısı: 15
  • Bulunduğu Kat: 1
Detayları küçült

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi

İlan sahibinin "Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi" bilgileri sisteme girilmemiştir.

İlan Açıklaması :

Akdeniz’in kıyısında, tarihin, denizin, güneşin, mutluluğun ve huzurun şehri Antalya'da, Buy Home Antalya firması yeni projeleriyle sizlere elit bir yaşam ve kazançlı bir yatırım sunmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana Antalya'nın tercih edilen gayrimenkul adresi olan Buy Home Antalya, heyecan verici projelerle yatırımlarınıza ve yaşamlarınıza katkı sunmaya devam ediyor.

Sonsuz maviliklerin cenneti, farklı medeniyetlerin ortak adresi, doğal endemik bitki örtüsü ile doğasına aşık bırakan Antalya’nın, hava koşullarının güzelliği ile bilinen yeni gözde yerleşim bölgesi Altıntaş’ta geleceğin yaşam normlarıyla donatılan yaz-kış sürdürülebilecek yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.

Projemiz Kısa dönem kiralama yönetmeliğine uygundur ve dilediğiniz zaman kendiniz kendi dairenizde konaklayabilir, diğer zamanlarda da sizin adınıza kısa dönem olarak şehri ziyaret eden turistlere kiraya verilebilir. Böylece çok iyi bir yatırım şansı doğar.

Modern dairelerimiz, büyük alışveriş merkezlerine, havalimanına, 5 yıldızlı otellere, Golf sahalarına, eğlence parklarına, dünyaca ünlü Lara plajlarına ev sahipliği yapan bu sebeple değeri her geçen gün artan, Antalya’nın en çok yatırım yapılan bölgesi olan Aksu’da yer almaktadır. 

Bölge hızla gelişen kapsamlı ve modern konut projeleri, elit komşuları, plajları, havalimanına yakınlığı, şehir merkezine yakınlığı, otelleri, zengin günlük olanakları ve yeni ulaşım ağı ile Antalya'nın en gözde yaşam merkezlerinden birine dönüşmüştür.

Projemiz Antalya Havalimanı'na 1 km, Lara Plajı'na 3,5 km, en yakın AVM'ye 5 km, en yakın hastaneye 3,5 km, şelaleye 4,9 km, tarihi Kaleiçi ve marinaya 10 km uzaklıktadır.


3.100 m² arsa alanına sahip olan proje içinde, tek blokta 136 adet 1+1 ve 2+1 daire mevcuttur.

Kısa dönem kiralamaya uygun Lüks projede; resepsiyon, lobi, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, ortak bahçe, kamelya, çocuk parkı, spor salonu, sauna, hamam, jeneratör, güvenlik ve güvenlik kameraları, kapalı otopark, su deposu, jeneratör, ses yalıtımı ve asansörler mevcuttur.

Dairelerde; akıllı ev sistemi, vestiyer, banyo ve mutfak dolapları, açık plan mutfak, elektrikli otomatik panjur, ankastre mutfak seti, yerden ısıtma sistemi, vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyo, her odada klima ve duş kabini gibi özellikler ile donatılmıştır.



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

İlan Özellikleri :

İç Özellikler

  • Ebeveyn Banyosu

İlanın Konumu :

Klavyendeki shift tuşu basılıyken mouse topunu ileri geri ittirerek ya da haritanın sağ aşağısındaki + - butonlarını kullanarak yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz..

Güvenlik Hatırlatmaları

Gayrimenkulu alırken veya kiralarken dikkat etmeniz gereken konular için tıklayın detaylı bilgi

Konut Kredisi

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Antalya'da Lüks Yaşam ve Yatırım Fırsatı: Altıntaş'ta Kira Garantili Tatil Köyü Rezidans Projesi

Antalya / Aksu
Satılık 1+1Residence
5.280.137 TL İlan Tarihi : 02 Nisan 2024

Antalya Lara Plajından Havaalanına Uzanan Bölgede Otel Konforu

Antalya / Aksu
Satılık 1+1Residence
5.648.560 TL İlan Tarihi : 21 Mart 2023

Özel Plajlı Yüzme Havuzlu Lüks Otel Konforlu Projede Satılık 1+1

Antalya / Aksu
Satılık 1+1Residence
7.129.971 TL İlan Tarihi : 24 Mayıs 2022