Antalya'nın Elit Yaşam Bölgesi Döşemealtı'nda Antalya'nın En Özel Villası, Satılık Eşyalı 6+1 Villa

44.198.700 TL


İlan Bilgileri :

  • İlan No: 25333368
  • İlan Tarihi: 02 Eylül 24
  • İlan Türü : Satılık Villa
  • Metre Karesi (Net): 455m2
  • Oda Sayısı: 6+1
  • Kısıtlama: Yok
  • Krediye Uygun: Hayır
  • Bina Yaşı: 1
  • Kullanım Durumu: Boş
  • Isıtma: Yerden Isıtma
  • Takaslı: Hayır
  • Banyo Sayısı: 5
  • Kat Sayısı: 2
  • Bulunduğu Kat: Müstakil
Detayları küçült

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi

İlan sahibinin "Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi" bilgileri sisteme girilmemiştir.

İlan Açıklaması :

Türkiye'de tarihin, denizin, doğanın, güneşin, mutluluğun ve huzurun şehri Antalya’da Buy Home Antalya firması yeni projeleri ile cazibesini bir kat daha artırıyor.

Kurulduğu günden bugüne, Antalya'nın konfor tercihlerinde ayrıcalıklı bir yer edinen Buy Home Antalya, heyecan uyandıracak yeni projeler ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor. 

Sonsuz maviliklerin cenneti, farklı medeniyetlerin ortak adresi, doğal endemik bitki örtüsü ile doğasına aşık bırakan Antalya’nın, hava koşullarının güzelliği ile bilinen yeni gözde yerleşim bölgesi Döşemealtı’nda geleceğin yaşam normlarıyla donatılan yaz-kış sürdürülebilecek yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.

Modern Villamız, yeni hastanelere ve tramvay hatlarına, sivil havacılık uçuş okuluna, paraşüt atlama merkezlerine, tarihi taş devri Karain mağarasına ve müzesine, antik yunan kentlerine, kanyonlara, Selçuklu ve Osmanlı döneminden kervansaraylara, berrak su kaynaklarına, şehirlerarası tren garına, yeni şehirlerarası otobüs terminaline, Avrupa’nın en büyük hipodromuna, keyifli mesire alanlarına ve üniversitelere ev sahipliği yapan, bu sebeplerle de değeri her geçen gün artan, yaşamak isteyenlerin ve yatırımcıların gözdesi haline gelmiş olan, deprem riskinin en az olduğu bölge Döşemealtı'nda bulunmaktadır.

Bölge, yeşil doğası, güzel havası, elit komşuları ve sakin çevresi ile güzel bir yaşam vadetmektedir.

Eşyalı Villamız sosyal olanaklar ile çevrilidir. Marketlere, mağazalara, alıveriş merkezine ve otobüs durağına yürüme mesafesinde olup, sivil havacılık okuluna, taş devri müzesine, hastanelere, üniversiteye, yapılacak olan şehirler arası tren ve otobüs terminallerine, hipodroma, hayvanat bahçesine ve seyir terasına da 5 dakika sürüş mesafesindedir.

Ayrıca eşyalı villamız denize 13 km, Antalya şehir merkezi olarak kabul edilen tarihi Kaleiçi bölgesi ve marinaya 14 km, en yakın Avm’ye 300 m, en yakın hastaneye 6 km, üniversiteye 8 km, yapılacak olan tramvay durağına 2 km, otobüs durağına 200 m ve Antalya Havalimanı’na 19 km mesafededir.

600 m² arsa alanına sahip olan eşyalı villamızda; yüzme havuzu, kapalı otopark, özel bahçe, bahçede kamelya, şifreli giriş ve güvenlik kamerası sistemi bulunmaktadır. Villamızda tavan yüksekliği 3,5 m’dir.

6 yatak odalı eşyalı villamız birinci sınıf malzemelerle inşa edilmiştir. Villalarımızda 5 banyo, uzaktan erişimli akıllı ev sistemi, şömine, sauna, hamam, kiler, çamaşır odası, dinlenme odası, kütüphane, fitness salonu, ebeveyn banyosu, giyinme odası, yerden ısıtma, mutfak ve banyo dolapları, her odada klima, fiber internet, yangın ve hırsızlık alarm sistemi, sulama sistemi, su deposu, merkezi süpürge ve robot süpürgeler, elektrikli kumandalı panjurlar, ankastre mutfak seti, duş kabini, vestiyer, gömme spot ve led aydınlatma, görüntülü diyafon ve çelik kapı, lake iç kapılar, özel tasarım tavan ve aydınlatma, merkezi uydu sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

İlan Özellikleri :

İç Özellikler

  • Ebeveyn Banyosu

İlanın Konumu :

Klavyendeki shift tuşu basılıyken mouse topunu ileri geri ittirerek ya da haritanın sağ aşağısındaki + - butonlarını kullanarak yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz..

Güvenlik Hatırlatmaları

Gayrimenkulu alırken veya kiralarken dikkat etmeniz gereken konular için tıklayın detaylı bilgi

Konut Kredisi

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Doğal Güzellikleriyle Ünlü Antalya Döşemealtı'nda Satılık Villa

Antalya / Döşemealtı
Satılık 5+1Villa
51.357.240 TL İlan Tarihi : 27 Ağustos 2024